Explica la gent de la contrada, que en temps llunyans hi havia un bandit anomenat Little Tenoca que voltant per un bosc gris es trobà, lligada a un arbre, una princesa índia anomenada Gamarussa. Ell se li apropà en to cavalleresc i li digué ––Què fas lligada a un arbre com aquest petita, dolça i bonica índia?–– i ella contestà ––Uns bandits m'han lligat aquí perquè no volia donar-los els meus diners. Els molt capgrossos m'han escurat la butxaca igualment i m'han deixat aquí atrapada. Maleïts siguin!

El bandit Little Tenoca se la mirà, obrí la boca per dir: ––aha, no et preocupis, aniré a buscar-los! ––i va marxar tot seguint el seu camí mentre la índia anomenada Gamarussa cridava:––Allibera'm primer, capsigrany, que no m'has deslligat tenoca, totxo, pallús, ruc, heroi d'estar per casa...!!!

I així va ser com es van conèixer aquest parell, com la petita Gamarussa va quedar lligada a un arbre tants dies com va trigar en Little Tenoca a tornar per alliberar-la, així va ser com en Little Tenoca va demanar a la princesa índia per casar-s'hi, i com ella va dir que sí perquè sempre li han agradat els tenoques.

UN BANDIT I UNA PRINCESA ATRAPADA

Explica la gent de la contrada, que en temps llunyans hi havia un bandit anomenat Little Tanoca que voltant per un bosc gris es trobà, lligada a un arbre, una princesa índia anomenada Gamarussa. Ell se li apropà en to cavalleresc i li digué––Què fas lligada a un arbre com aquest petita, dolça i bonica índia?–– i ella contestà ––Uns bandits m’han robat i m’han deixat aquí atrapada. Maleïts siguin!
El bandit Little Tanoca se la mirà, obrí la boca per dir: ––aha!, no et preocupis estimada, aniré a buscar-los! ––i va marxar tot seguint el seu camí mentre la índia anomenada Gamarussa cridava:––Allibera’m primer, capsigrany, que no m’has deslligat tanoca, totxo, ruc, heroi d’estar per casa…!!!
I així va ser com es van conèixer aquest parell, com la petita Gamarussa va quedar lligada a un arbre tants dies com va trigar en Little Tanoca a tornar per alliberar-la,  però així va ser també com en Little Tanoca va demanar a la princesa índia per casar-s’hi, i com ella va dir que sí perquè sempre li havien agradat els tanoques.