Ara me'n vaig a la rua de carrosses carregades de caramels... Des de casa se senten els tambors i les músiques que les acompanyen.
Sant Medir és una de les tradicions més dolces, com dolç és el moment que estic vivint quan no llegeixo els diaris que informen del model social i polític i econòmic que estem patint i que em produeixen una amargor molt profunda. Per això, malgrat que m'agradaria que els meus fills creixessin prenent consciència del món i la societat que els envolta, ara mateix no me'n sento capaç. Ja hi haurà temps, de moment la vida són jocs i joguines, aprendre a nedar o a caminar, aprendre a llegir o a balbucejar les primeres paraules, a dibuixar, a cantar, a ballar, a sentir, a estimar i estimar-se, a riure a aprendre les petites coses que els faran ser persones, de les bones, quan siguin adults.

SANT MEDIR JA ÉS AQUÍ!

Ara me’n vaig a la rua de carrosses carregades de caramels… Des de casa se senten els tambors i les músiques que les acompanyen.
Sant Medir és una de les tradicions més dolces, com dolç és el moment que estic vivint quan no llegeixo els diaris que informen del model social i polític i econòmic que estem patint i que em produeixen una amargor molt profunda. Per això, malgrat que m’agradaria que els meus fills creixessin prenent consciència del món i la societat que els envolta, ara mateix no me’n sento capaç. Ja hi haurà temps, de moment la vida són jocs i joguines, aprendre a nedar o a caminar, aprendre a llegir o a balbucejar les primeres paraules, a dibuixar, a cantar, a ballar, a sentir, a estimar i estimar-se, a riure a aprendre les petites coses que els faran ser persones, de les bones, quan siguin adults.