Un ganivet vell, d'aquells que ja no tallen, està francament enamorat d'una forquilla recent arribada al calaix dels coberts. La troba tan guapa, tan sexi, tan simpàtica i llesta i...
Han nedat junts dins el rentaplats quan ningú no els veia, han xerrat de moltes coses agradables i boniques i algunes de més complexes i fosques, i sembla ser que s'entenen.
Avui, el ganivet que ja no talla, s'ha decidit a dir-li el que sent. Queden lluny els temps de tallar bistecs i entrecots, ara és un ganivet relegat a posar mantega a les torrades, però malgrat ja no és l'heroi que era, se sent capaç d'estimar i que l'estimin tal i com és ara.
Entusiasmat, ha demanat a les seves amigues, les culleretes de postre, que li guardessin una mica de melmelada de maduixa, i espavilat com és, n'ha dibuixat uns cors dolços que li ha donat tot cofoi a la forquilla. Ella s'ha posat ben vermella, no s'esperava que el dia d'avui fos tan dolç i, feliç com un anís, li ha dit que ell era el ganivet de la seva vida, i que sí, que ella també l'estima des del primer dia que el va veure ple de mantega.
Aquest conte el dedico a tots els que estimem. Feliç dia de l'amor, encara que avui no sigui ni Sant Valentí, ni Sant Jordi, ni cap dia de l'amor "convencionalitzat". Tot i que sí que és el dia de la dona treballadora! Feliç dia del que tu vulguis!

ESTIMAR ALEGRA EL DIA

Un ganivet vell, d’aquells que ja no tallen, està francament enamorat d’una forquilla recent arribada al calaix dels coberts. La troba tan guapa, tan sexi, tan simpàtica i llesta i…
Han nedat junts dins el rentaplats quan ningú no els veia, han xerrat de moltes coses agradables i boniques i algunes de més complexes i fosques, i sembla ser que s’entenen.
Avui, el ganivet que ja no talla, s’ha decidit a dir-li el que sent. Queden lluny els temps de tallar bistecs i entrecots, ara és un ganivet relegat a posar mantega a les torrades, però malgrat ja no és l’heroi que era, se sent capaç d’estimar i que l’estimin tal i com és ara.
Entusiasmat, ha demanat a les seves amigues, les culleretes de postre, que li guardessin una mica de melmelada de maduixa, i espavilat com és, n’ha dibuixat uns cors dolços que li ha donat tot cofoi a la forquilla. Ella s’ha posat ben vermella, no s’esperava que el dia d’avui fos tan dolç i, feliç com un anís, li ha dit que ell era el ganivet de la seva vida, i que sí, que ella també l’estima des del primer dia que el va veure ple de mantega.
Aquest conte el dedico a tots els que estimem. Feliç dia de l’amor, encara que avui no sigui ni Sant Valentí, ni Sant Jordi, ni cap dia de l’amor “convencionalitzat”. Tot i que sí que és el dia de la dona treballadora! Feliç dia del que tu vulguis!